Ga erop uit!

Omgeving

Hier vind je een verzameling van leuke dingen om te doen in de buurt. Ben jij overtuigd om het noorden van Friesland te verkennen? Boek dan snel een overnachting.

Eten en drinken

Wat past er nou beter bij een vakantie of nachtje weg dan heerlijk eten en drinken?

In de omgeving zijn genoeg leuke plekjes waar je lekker een terrasje kunt pakken of heerlijk uit eten kunt gaan. Klik hier om naar een kaartje te gaan van restaurants en eetcafé’s in de buurt.

Wandelen en fietsen

Wanneer je verblijft bij Hoeve Noordveld ben je op de juiste plaats om heerlijk te wandelen of fietsen in het weidse gebied.

Er komen veel uitgestippelde wandel en fietstochten langs Hoeve Noordveld. Denk bijvoorbeeld aan de pelgrimsroute van Sint Jacobiparochie naar Santiago de Compostela, de Elfstedenfietsroute of de LF Kustroute.

Leuke steden

Wanneer je de drukte graag op wilt zoeken hebben we verschillende leuke steden om te bezoeken. Leeuwarden, Dokkum, Franeker en Sneek zijn de steden die wij zelf het leukst vinden.

Overige activiteiten

Lijkt het je leuk om wat actiefs te doen dan zijn er verschillende bedrijven in de buurt die activiteiten aanbieden. Bijvoorbeeld praamvaren bij het Graauwe Paard, solex rijden of boerengolf bij De Blikvaart, Avontuurlijk Wadlopen of suppen bij SupStiens

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *

Zoek en boek

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *