Terrasse Domaine Nordchamp

U waant zich straks in andere oorden…

Een paar weken terug is er beton gestort voor ons klein project Terras. The show must go on.

Een terras voor onze gasten (met een infoho-e-k) ontbreekt/ontbrak nog aan het geheel.

Gezellig straks op het erf zittend op het terras genieten van een boek of folder. In gedachten terwijl u het mooie landschap aanschouwt. Of met uw camperbuurman een praatje maken onder de afkapping terwijl het buiten licht miezert. Niemand die dat deert, want u zit knus op het infoterras van Hoeve Noordveld.

Het beton moest eerst even een paar dagen tot weken drogen. Inmiddels heeft Wybren hout, schroeven, Zweeds rabat, kit, ramen, deur, kwasten, verf, boeidelen, laminaat, CLS-balken, plinten en binnenplaten gehaald. Daar is in die weken al mee gebouwd; uiteraard.

Hopelijk zien we deze week de overkapping binnenkomen waarna het terras waterdicht* kan worden gemaakt.

Ondertussen zijn er vanaf 15 juni al leuk gasten geweest, campers en trekking voor de cabins. Bv. voor de reünie in Oudebildtzijl. Veel die de Elfstedentocht fiets(t)en, of de Aardappelweken bezochten. Of van Rotterdam langs de kust naar Hamburg terug fietsten. Of gewoon lekker luieren, in de schaduw van de camper.

Ze kwamen van heinde en ver. Limburg, Engeland, Vught, Den Haag, Joure, Laren (Gelderland), Bad Schwalbach (Duitsland), Amsterdam, Oldeberkoop, Drachten, Wildervank, Nieuwe Niedorp, Warffum, Twijzel enz. enz.

Veel mensen konden genieten van onze lieve puppies, die her en der ronddwarrelden bij het uitlaten. Even aaien, even stoeien, foto of filmpje maken “dit moet mijn zus zien!!” Waarna de pups op de avond weer in hun vertrouwde hok gingen voor de nacht. Elke dag het ritueel opnieuw.

De cabins kregen een deurstopper erbij, handdoekhaakjes zijn gemonteerd en  inmiddels is er verhuur bedlinnen bijgekomen, zo ook badhanddoekverhuur. De klant is koning, en off the road kun je niet een beter plekje vinden.

Hoeve Noordveld recreatie. Zegt het voort.

Sylster groet,

Wybren & Tineke

Oudebildtzijl

 

*gesproken over water: dikke pluim voor Maarten

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Slider_Widget”][/siteorigin_widget]
]]>

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on print
Share on email
Share on facebook