De paden op, de lanen in

In het jaar dat Friesland overloopt aan activiteiten, is zaterdag 30 juni 2018 de derde editie van de Midseumer Môlnkoier verlopen. In drie afstanden met subliem wandelweer, werden de koierders over de Bildtdijken en langs Bildtse boerderijen geleid.

 …Alle schuren in de ‘Potatoes go wild’-route bestaan uit twee hoofditems; het boerenleven en de bijzondere werken van kunstenaars dat de wandelaars regelmatig even pas op de plaats nemen. Daarnaast is ‘Escher in het graan’ ook een reden om even bij stil te staan, hier wordt kunst met natuur verweven…

 Zaterdag 30 juni. Wat een dag. Wat een weer. Wat een mensen. Wat een gezelligheid. Zomaar bij Hoeve Noordveld in Oudebildtzijl.

‘s Morgens HoeveNoordveld-vlag uitgehangen, stoelen klaargezet op het erf tegenover de cabins, bananenuitdeeltafel, watertappunt voor de lege flesjes, wc-unit op het terrein. Wij waren er klaar voor.

 Eelkje en haar drie beppezeggers deelden de wandelaars een heerlijke banaan uit. De heren overenthousiast, ook met visitekaartjes geven van Hoeve Noordveld. Wat geweldig. Petje af. Een ijsje was dan ook zo verorberd in het warme weer.

Het rustpunt op Hoeve Noordveld gaf de mogelijkheid een trekkerscabin van binnen te bewonderen. Er kon plaats genomen worden in de tuinstoelen op de vlonders ervoor, lekker in de schaduw.

 

Volgend jaar houden wij ons (weer) aanbevolen.

 

Groet,

Wybren & Tineke

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Slider_Widget”][/siteorigin_widget]
]]>

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on print
Share on email
Share on facebook