Camperbord/camperplaats

Had u ze al gezien?

De camperbordjes van Hoeve Noordveld staan links en rechts van de oprit (naast de brievenbus en aan vlaggenmast). Duidelijker kan het niet. Het valt ook direct op, zo’n mooi bord.

Wybren in de harde wind met bord en schroef in de weer (😊 woordgrapje) om de gasten beter te informeren.

Hieronder een greep uit het begrip camperplaats.

*Een camperplaats is een speciaal voor campers ingerichte parkeerplaats, niet te verwarren met een camping. Hier mag men de camper parkeren en overnachten.

*Camperplaatsen: overnachtingsplaats voor campers waar je niet hoeft te reserveren met de eventuele basisvoorzieningen zoals elektra, loospunt toilet en grijs/zwart water en verswater-inname. Dit alles al dan niet tegen een redelijke vergoeding.
*Campercampings: overnachtingsplaatsen waar meer voorzieningen zijn zoals bijvoorbeeld toilet en/of douche.
*Campings: kampeerterreinen met meer of minder luxe waar men behoefte aan heeft, welke wel campers toelaten.
*Heel goed te doen voor alleen een overnachting. 
*Goede prijs. 

*Definitie van een camperplaats is a. men is selfsupporting dus eigen stroomvoorziening, toilet, water, en vuilwatertank b. is voor een rustmoment voor de doorreis, ook een overnachting valt hieronder c. minstens voorzien van water-innamepunt, vuilwaterafvoer, en afvoer voor het toilet d. hiervoor mag best een redelijke prijs voor worden gevraagd.

(citaat) Het is helemaal niet zo dat je met een camper altijd moet reizen. Kijk gewoon wat je zelf prettig vindt en maak er een fijne vakantie van. Bezoek dingen die je zien wil en rust uit voor een paar dagen als je er aan toe bent. Laat je zeker niet gek maken door andere camperaars die je vertellen het een of het ander te doen. Juist met een camper ben je zo vrij dat het allemaal kan.

Ervaart u zelf, op Hoeve Noordveld.
Ant kikes.

Wybren & Tineke, Oudebildtzijl

*Ps. 15 juni gaat de môlnkuiertocht weer ‘over it hiem’

]]>

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on print
Share on email
Share on facebook